Jennifer ostala brez založbe

Foto: Žurnal24 Jennifer si želi povečati svojo družino. (Foto: Flynet/JLP)(Foto: Flynet/JLP)
Jennifer Lopez si bo morala poiskati novega glasbenega zastopnika. Priznana založba Sony Music Epic, s katero je sodelovala vse od začetka svoje kariere, je namreč prekinila sodelovanje z latinodivo.
Oglej si celoten članek

Ker so se v javnosti nemudoma pojavila namigovanja, da naj bi se pri Sony Music Epic znebili pevke zaradi slabe prodaje albumov, je Jennifer kaj hitro pojasnila, da je šlo za skupno odločitev, ki so jo skrbno pretehtali.

 

Prijateljski razhod

Njeno izjavo je nato podprl tudi njen (zdaj že) nekdanji zastopnik pri omenjeni založbi, Benny Medina. "Jennifer je imela čudovit odnos z založbo in skupaj smo si delili nekaj največjih uspehov. A prišel je čas, ko je za vse najbolje, da se razidemo, seveda kot prijatelji. Jen bo svojo kariero nadaljevala kot igralka, še vedno pa se bo posvečala tudi glasbi. Zelo je hvaležna za vse, kar smo storili zanjo pri Sony Music Epic."

 

Zadnji, sedmi album Love, ki ga je Jennifer posnela pri Sonyju, bi moral iziti letošnjega aprila, a so ga na police poslali predhodno, za nedoločen čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.