Jennifer, sprijazni se že enkrat!

Foto: Žurnal24
Jennifer Lopez se očitno ne more sprijazniti s svojimi oblinami. V New Yorku se je namreč pojavila v preozki obleki.
Oglej si celoten članek

Mar so prsi Jennifer Lopez na hrbtu, so se najverjetneje spraševali navzoči. Pred kratkim smo pevkine modne podvige celo pohvalili, predvsem zato, ker zares zna skriti svoj trebušček in poudariti obline. Kaj se je torej zgodilo tokrat?

Jennifer se je na zabavi Metropolitan Museum Costume Institute pojavila v obleki libanonskega modnega oblikovalca Zuhairja Murada. Da ji ta ne pristaja ravno kot ulita, je pevka pokazala, ko je fotografom obrnila hrbet. Zdi se, da je Jennifer oblekla za številko ali dve premajhno obleko, kar pa se sicer ne bi zgodilo prvič.

Lani se je namreč govorilo, da Jennifer s svojih oblačil vedno odstrani prvotno etiketo in jo nadomesti s tisto, na kateri je napisana bistveno manjša konfekcijska številka. Menda se zelo boji, da bi ljudje izvedeli, katere velikosti so njena oblačila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.