Jenniferin pes ima depresijo

Foto: Žurnal24 Norman (na sredini) Jennifer spremlja že mnogo let. (Foto: Flynet)
Pes Jennifer Aniston, Norman, ima očitno zares pasje življenje. Zbolel je namreč za depresijo.
Oglej si celoten članek

Igralko Jennifer Aniston skrbi zdravje njenega štirinožnega prijateljčka Normana. Pasja terapevtka je pri 15-letnem mešančku namreč odkrila depresijo.

Potem ko je pred časom čez noč izginil, se je njegovo vedenje spremenilo, poročajo mediji. "Jen je vsa iz sebe. Zelo jo skrbi za Normanovo duševno zdravje. Ko se je vrnil z nočnega potepanja, je bil drugačen. Ni je prepoznal. Mislila je, da ga bo moral veterinar uspavati," je izdal zvezdničin prijatelj.

Jennifer je svojega zvestega spremljevalca odpeljala k pasjemu psihiatru, ki je odkril, da ima žival depresijo, in ji predpisal zdravila. "Nekaterim se situacija verjetno zdi smešna, a pes ji zares pomeni zelo veliko," je še povedal vir.

Norman je Jennifer že pred časom povzročal sive lase. Ker je imel hude težave s sklepi, ga je vozila na masaže in akupunkturo.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.