Te joške so prevelike za Ameriko

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia
Oprsje igralke Jennifer Love Hewitt je očitno preveliko za ameriški trg, saj tamkajšnje revije digitalno zmanjšujejo njene prsi.
Oglej si celoten članek

Seksi Jennifer trenutno intenzivno oglašuje novo televizijsko serijo The Client List (Seznam strank, op. p.), ki govori o gospodinji s tremi otroki, ki ima hude finančne težave. Da bi lahko preživljala družino, se zateče k prostituiranju. Serijo bodo v ZDA začeli predvajati ta vikend, a je že požela ogromno pozornosti, zahvaljujoč žgečkljivim napovednikom in reklamnim oglasom, na katerih Jennifer pozira v seksi spodnjem perilu. Tu pa se pojavi problem. Njeno oprsje naj bi bilo preveč razkrito in preveliko za ameriški trg, zato so ga že začeli digitalno zmanjševati.

Jennifer se zaveda problema in priznava, da je z začetkom snemanja tudi v zasebnem življenju začela nositi bolj zapeljivo perilo. "Naučila sem se, kako bolje nositi perilo. Prej nikoli nisem stremela k temu, da bi bila seksi in provokativna, zdaj pa drugače gledam na to. Je vznemirljivo in zabavno," je razložila igralka. Kaj pa vi mislite, je Jennifer res preveč izzivalna?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.