Jenson Button se po enem letu zakona ločuje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Dirkač formule ena Jenson Button se ločuje od žene Jessice Michibata, s katero se je na Havajih poročil decembra 2014.
Oglej si celoten članek

"Jenson in Jessica se v prijateljskem duhu razhajata,“ je povedal Jensonom predstavnik za odnose z javnostmi in poudaril, da za ločitev ni kriva tretja oseba.

Jessica se ukvarja z manekenstvom. Tako kot Button veliko potuje po svetu, zato nekateri mediji namigujejo, da se je njuna ljubezen končala zaradi prenatrpanih urnikov.

Jenson je ravno pretekli teden potarnal, da se ne strinja s podaljševanjem dirkaške sezone. "Že sedaj je za mehanike in inženirje zelo težko vzdrževati odnose. 'Preživeti' 21 dirk bo zelo težko,“ je povedal Button.

Kako si bosta zakonca razdelila Jensonovih 35 milijonov funtov, še ni znano. Jessica menda ni podpisala predporočne pogodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.