Jerca Legan o novi ljubezni

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Že razmišlja o novi ljubezni?
Oglej si celoten članek

Lansko leto je kot strela z jasnega odjeknilo, da se po petnajstih letih zveze ločujeta Jerca Legan Cvikl in Milan Cvikl. Kljub temu da ločitveno obdobje za nikogar ni najlažje, pa se zdi, da je Jerca na polno razprla krila, saj je izjemno ustvarjalna tako v akademskem kot v umetniškem svetu. Hkrati pa jo nasmejano lahko srečamo tudi na gledaliških dogodkih in hribovskih poteh, ki sta njeni najljubši obliki preživljanja prostega časa. 

Kako pa kot ženska in tudi antropologinja gleda na možnost nove ljubezni, si je sploh želi? "Toliko časa sem živela v globoki predanosti, da si želim le zadihati, imeti čas za sebe in početi stvari brez prilagajanja. Nisem kategorično proti, a zakon je bil petnajstletna šola življenja in sedaj predvsem vem, česa si več ne želim. Ob tem je ljubezen nekaj, o čemer ne razmišljaš. Ta se zgodi, nepričakovano. A šele, ko si pripravljena, takrat si zanjo lahko le srečna in hvaležna," je za zurnal24.si odkrito povedala Leganova. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:34 18. Februar 2023.

    Bakaševič je pel "i petlu vreme ide". jest bi pa dodal --kuram ravno tko pa še prej.

  • 09:17 18. Februar 2023.

    Sedaj pa na polno nadoknaditi 15 let suše-mislim tiste telesne,ker za denar sta bila oba ves čas precej požrta......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.