Jerca Zajc Šušteršič pokazala svojo lepo družinico

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Voditeljica dnevnoinformativne oddaje Danes na Planet TV, Jerca Zajc Šušteršič, pravi, da z družino najbolj uživajo na potovanjih.
Oglej si celoten članek

Simpatična televizijska voditeljica Jerca Zajc Šušteršič je za Žurnal24 odprla družinski album. Z možem Tomažem sta ponosna starša dveh deklic, 6-letne Viktorie in 3-letne Glorie, ki sta najbolj srečni takrat, ko Jerci in Tomažu ni treba v službo. "Najbolj super je, ko smo prosti. Lani smo odšli v Azijo, letos pa bodo prvomajski prazniki bolj delovni, zato smo daljše počitnice načrtovali za praznike okrog 1. novembra. Za majske praznike bomo tako za kratek čas skočili le na morje in stestirani naš novi čoln,“ nam je povedala Jerca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:37 15. April 2017.

    NERGAČ, si " fovš???<br />Jaz pa iskreno želim, da bi družinica imela čas,trajanja do smrti in, da ji ne pride …

  • 08:20 15. April 2017.

    Kičasto futranje Irene in Katje in nasilno pridobivanje pozornosti preko vaginalnih roza portalov, ki objavijo prav vse....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.