Jerica še išče gospoda pravega

Foto: Klemen Štular
Foto: Klemen Štular
Poželenja vredna pevka Jerica Haber išče gospoda pravega. Se javite?
Oglej si celoten članek

"Dobrih moških je precej, vendar mora preskočiti prava iskrica, brez tega nima smisla. Upam, da kmalu najdem to iskrico, saj si tudi jaz počasi že želim ustvariti družino. Ne vem, ali je problem v meni ali v fantih? (smeh)," se sprašuje zapeljiva Jerica Haber in pravi, da gospoda pravega še išče.

"Oči imam odprte, nisem pa na gorečem lovu. Prepustim se toku dogajanja, nekje se bova že našla s tistim, ki se bo znal postavit zame, s katerim si bova delila skupne cilje in bova v življenju hodila vzporedno in ne vsak zase v svojo smer," še dodaja Jerica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.