Jernej Damjan ženo spravil do solz groze

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Res je bila prestrašena ...
Oglej si celoten članek

"To, da je Jernej smučarski skakalec, je dejstvo. Nikoli pa še ni na pravi skakalnici skočila Taya. In Jernej jo je v prvem športnem izzivu izzval, da to naredi. Če je in, ali je šlo vse po načrtih ...," sta Jernej Damjan in njegova soproga Taya zapisala na svojem Youtube kanalu Damjan Family in objavila zabavni posnetek športnega izziva. 

Tayi je seveda uspelo skočiti na otroški skakalnici, a je na koncu v solzah priznala, da jo je bilo pošteno strah, čeprav je videla, da izziv ni bil nič strašnega. "Sploh ni grozno, ampak me je bilo pa takooo strah, prisežem," je po uspešnem skoku v solzah povedala radijska voditeljica. 

Posnetek si lahko ogledate spodaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.