Jernej Tozon žaluje, skupaj sta bila kar 13 let

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Poslovila se je njegova Lili.
Oglej si celoten članek

Kamor je šel naš priljubljeni Čuk Jernej Tozon, tja je šla tudi njegova pasja prijateljica Lili. Skupaj sta se sprehajala po planinskih poteh, ki jih ima Jernej zelo rad, s seboj pa jo je včasih vzel tudi na nastope. 

Včeraj pa je pevec sporočil žalostno novico, ki je strla tudi njegove oboževalce. Jernej se je po 13 letih za vedno poslovil od svoje psičke, pasme Jack russell, in ob tem na Instagramu ganljivo zapisal: "Spomin na steze, ki skupaj sva jih našla in nikdar ne bodo takšne, odkar si ti po svojih šla. Moji Lili."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:38 1. November 2022.

    Eden źaluje, drugi bi, a ga muči debel trebuh, kučko hujša, golobi v Bruslju, Verner zvezda na parketu, Julka pleše …

  • 15:56 1. November 2022.

    Psi so angeli, poslani iz nebes, da bi nam pomagali postati boljši ljudje.

  • 14:08 1. November 2022.

    Respect do tistih, ki ljubijo živali. 🙏🙏

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.