Jerneja na suhem ne boste ulovile

Foto: Osebni arhiv Jernej Tozon Foto: Osebni arhiv Jernej Tozon Foto: Osebni arhiv Jernej Tozon
Športni navdušenec Jernej Tozon se je navdušil nad novim konjičkom.
Oglej si celoten članek

Simpatičnega Čuka Jerneja Tozona bo letošnje poletje težko ujeti na suhem, saj si je omislil nov hobi – kajakaštvo. Za ta vodni šport ga je navdušil Jože Potrebuješ, Jernej pa se bo na poletne podvige začel pripravljati v Bovcu: "Kmalu se odpravljam na šolo veslanja, ki jo vodi moj prijatelj Igor Mlekuž, da me bodo pripravili na vse poletne podvige, ki me čakajo. Veslal sem že v Bohinju, po Ljubljanici in ob naši prelepi slovenski obali, v načrtu pa imam tudi večdnevne ture," nam je zaupal Tozon.

Temnolasi pevec je še dodal, da zaradi novega hobija ne bo zanemaril vseh ostalih aktivnosti, ki ga spremljajo v prostem času: "S Čuki se odpravljamo v gore, kjer bomo prepevali Gremo gor v hribe, še vedno pa ostajam zvest kolesarjenju po škofjeloških hribih."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.