Jerneja P. kmalu v Playboyu?

Foto: Žurnal24 Jerneja P. Zhembrovskyy (Foto: Katja Kodba, Mediaspeed)
Balerina Jerneja P. Zhembrovskyy naj bi se po poročanju slovenskega tabloida kmalu razgalila za revijo Playboy.
Oglej si celoten članek

Kot piše Nova, se je lepotica z odgovornim urednikom Playboya Borutom Omrzelom in art direktorjem Gojkom Zrimškom že dogovorila za zadnje podrobnosti. Tudi za plačilo, ki naj bi znašalo 5000 evrov. Za komentar smo poklicali Omrzela, ki pa govorice ni želel komentirati.

Jerneja P. Zhembrovskyy, ki je bila oktobra razglašena za najbolj fatalno Slovenko, se bo tako pridružila že prav številčni skupini estradnic, ki so za to revijo odvrgle krpice. Med drugim so to storile Nina Osenar, Miša Margan, Suzana Jakšič, Karin Škufca, Sanja Grohar in Nataša Kirn.





Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.