Jess in Jen imata enak okus

Jessica Simpson in Jennifer Aniston imata, kot kaže, enak okus za moške.
Oglej si celoten članek

John Mayer ni edini, ki je okusil radosti obeh omenjenih deklet. Jess naj bi se namreč zagrela za Gerarda Butlerja, ki je, vsaj tako se govori po Hollywoodu, nekaj časa osrečeval tudi Jen.


Pevka in igralec sta imela v New Yorku zmenek. Za mizo sicer nista bila sama, kar pa ni ugasnilo iskric, ki so frčale med njima. "Družbo so jima delali prijatelji. Jess in Gerard pa sta imela oči le drug za drugega. Več ur sta se vneto pogovarjala, se veliko smejala in spogledovala," so izdale priče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.