"Jesse bo ostal v mojem življenju"

Foto: Žurnal24 Jesse in Sandra sta bila poročena skoraj pet let. (Foto: Flynet/JLP)
Sandra Bullock je razkrila, da si kljub ločitvi želi, da bi Jesse James ostal del njenega in sinovega življenja. Njeni prijatelji pa so še dodali, da mu je začela celo odpuščati večletno nezvestobo.
Oglej si celoten članek

Oskarjevka Sandra Bullock se očitno ohlaja, saj je po besedah prijateljev pripravljena obdržati Jesseja v svojem življenju, a ne le kot nekdanjega moža. Njuna zveza namreč dobiva nove razsežnosti.

 

"Z Jessejem imava zdaj drugačno razmerje. Grenko s sladkim priokusom, ki temelji predvsem na odpuščanju. On mi stoji ob strani, ko moram preboleti vse afere, jaz pa ga poskušam podpirati med njegovim zdravljenjem. Najino življenje se je popolnoma spremenilo," je priznala 45-letna Sandra in dodala, da to še ne pomeni, da sta spet skupaj.

 

Kljub vsemu srečna družina?

"Ne vem, kako se bodo najine poti križale v prihodnosti. Vem le, da mora Jesse ostati v mojem življenju in življenju najinega sina Louisa." Zvezdnica si namreč močno želi, da bi štirimesečni Louis odraščal z otroki iz Jessejevih prvih dveh zakonov.

 

Sandra in Jesse se bosta zato zavoljo otrok trudila ohraniti dobro razmerje, ki bo po Sandrinih besedah bolj dinamično. Njeni prijatelji pa trdijo, da si igralka še vedno noče priznati, da želi ostati z Jessejem, saj mu je že začela odpuščati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.