Jesse in Kat pred oltar

Foto: Žurnal24 Zaljubljenca sta drug v drugem našla sorodno dušo. (Foto: Flynet)
Potem ko se je Jesse James pred dnevi prvič v javnosti pojavil s svojo ljubico Kat Von D, je zdaj tudi najavil, da sta se zaročila.
Oglej si celoten članek

Sedem mesecev po ločitvi od igralke Sandre Bullock, ki jo je večkrat prevaral, si je podjetnik Jesse James že našel novo ženo. Gre za eno od ljubic, s katero je prevaral Sandro, in sicer Kat Von D, ki izdeluje tetovaže. Hoditi sta začela lansko poletje, on pa jo opisuje kot svojo najboljšo prijateljico.

"Kot veste, se javnost in mediji kdaj zmotijo. To je eden takih trenutkov. 2010 je bilo dejansko najboljše leto v mojem življenju, saj sem se zaljubil v svojo najboljšo prijateljico. Čudovita ženska, ki me je podpirala, ko so mi vsi obrnili hrbet," je povedal.

"Še nikoli nisem spoznal nekoga tako prijaznega, ljubečega in pripravljenega spremeniti svet na bolje. Moje ljubezni do nje se ne da opisati. Tako sem počaščen, da je rekla da. Postarati se z njo bo čudovito,"
je še dodal.

28-letnica prav tako ni skoparila s pohvalami o svojem 41-letnem zaročencu. "Zame ne obstaja nihče drug. On je pravi." Kat trenutno živi v Los Angelesu, kjer snema resničnostni šov o svojem življenju tetovatorke. Priznala je, da se ne namerava preseliti v Austin, kjer biva Jesse. A imeti dva domova bo za zdaj dobro, pravi. "Na koncu je dom tam, kjer je srce, in moje srce je z njim."

Za Jesseja bo to četrti zakon. Ima tri otroke, s prvo ženo Karlo James dva sinova, z nekdanjo ženo Janine Lindemulder pa ima hčerko.

Sandrin odziv na najavo zaroke pa ni bil prav nič presenetljiv. Po navedbah ameriških medijev je igralka pričakovala, da se bosta poročila v bližnji prihodnosti. "Vedela je, da se bo to zgodilo in je bila pripravljena," je povedal nek vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.