Jesse prvič v javnosti z ljubico

Foto: Žurnal24 Zaljubljenca sta drug v drugem našla sorodno dušo. (Foto: Flynet)
Jesse James je očitno dokončno prebolel svojo bivšo ženo Sandro Bullock, ki jo je prevaral s kar nekaj ženskami. V javnosti se je namreč prvič pojavil z ljubico številko ena, Kat Von D.
Oglej si celoten članek

Jesse James in Kat Von D sta se konec tedna prvič skupaj pojavila na družabnem dogodku, kjer sta dajala vtis para, ki je neskončno zaljubljen. Da je Kat Von D več kot le ljubica, s katero je prevaral Sandro, pa je Jesse potrdil še na svojem Twitter profilu.

 

"Nikoli se nisem počutil tako ljubljenega, 48 ur brez tebe se zdi kot celo leto. Vedno se mi boš zdela najlepša ženska na svetu," je o svoji novi izbranki zapisal Jesse in dodal, da je najsrečnejši moški na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.