Jessica Alba kazala znake kapi

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jessico Albo so sredi noči odpeljali v bolnišnico. Igralka je mislila, da jo je zadela kap.
Oglej si celoten članek

Jessico Alba so pretekli teden ob pol treh zjutraj odpeljali na urgenco. Igralko je doma nenadoma začela močno boleti glava. Ko pa ni več čutila roke in ji je začelo srce hitro in neenakomerno biti, je v hiši izbruhnila panika. "Ko sem izgubila občutek v roki, me je po celem telesu spreletel srh. Mislila sem, da ne morem več premikati obraza," se noči spominja zvezdnica, ki je bila prepričana, da jo je zadela možganska kap. V strahu se je obrnila na zdravnika svojih otrok. "Pediatru sem poslala SMS. Vedela sem, da je edini, ki mi bo ob tej uri odgovoril. Naštela sem mu simptome, on pa je odvrnil, da sem za kap še premlada ..."

Na srečo je imel prav. V bolnišnici so ugotovili, da ima Alba sindrom karpalnega kanala, ki povzroča mravljince v rokah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.