Jessica Alba ne razkriva ničesar lepega o igralcih serije Beverly Hills 90210

Foto: Profimedia
Njeno delo je bilo močno oteženo.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Jessica Alba V osmi sezoni najstniške serije Beverly Hills 90210 smo v dveh delih videli tudi igralko Jessico Alba. To je bilo leta 1998, preden ji je uspel preboj v svetu filma.

Jessica se snemanj ne spominja z veseljem. "Glavnih igralcev nisem smela pogledati v oči, kar je bila nenavadna zahteva, če moraš z njimi posneti prizor,“ je razkrila Jessica in dodala, da so ji zagrozili, da jo bodo vrgli iz serije, če se tega ne bo držala. 

V osmi sezoni serije, ki je dočakala deset sezon, med glavnimi igralci sicer ni bilo Shannen Doherty, Luka Perryja in Gabrielle Carteris.

Tiffani Amber Thiessen se je seriji pridružila v peti sezoni. Tudi ona pravi, da je imela z glavnimi igralci težave, sploh s Tori Spelling in Jennie Garth. "Dekleta niso bila najbolj prijazna do mene,“ je 2012 povedala radijskemu voditelju Howardu Sternu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.