Jessica hujša za poroko

Foto: Žurnal24 Njegov račun v zakonu prav gotovo ne bo trpel. (Foto: Flynet)
Jessica Simpson se že intenzivno pripravlja na svojo poroko.
Oglej si celoten članek

Pevka Jessica Simpson je že začela trenirati z osebnim trenerjem, ker bi rada shujšala za poroko s svojim zaročencem Ericom Johnsonom. Najela je eno najboljših trenerk fitnesa, Tracy Anderson, ki do zavidanja vredne postave pomaga številnim zvezdnikom.

"Rada bi bila videti zdrava,"
je povedala trenerka, ki ji je naložila dokaj lahek program. Štirikrat na teden telovadi najmanj 75 minut, med drugim pa tudi vadi aerobiko, pleše in dela vaje za moč.

Pevka je znana po tem, da si hitro nabere dodatne kilograme. Trenutno sta hujšanje in telovadba že pustila pozitivne rezultate, tako da si je všeč in se ob tem tudi zabava.

Kdaj točno bo poroka, še ni znano, oba pa si želita preprosto slavje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.