Jessica, kaj pa imaš na sebi?

Foto: Žurnal24 jessica simpson Foto: Žurnal24 jessica simpson Foto: Žurnal24 jessica simpson Foto: Žurnal24 jessica simpson Foto: Žurnal24 jessica simpson Foto: Žurnal24 jessica simpson Foto: Žurnal24 jessica simpson
Na tednu mode naj bi bili vsi oblečeni po zadnjih modnih smernicah, a Jessica Simpson se z njimi očitno ni seznanila. Med modnimi poznavalci je s svojo bleščečo obleko požela kar nekaj kritik.
Oglej si celoten članek

Čeprav ima svojo modno linijo, je bila Jessica Simpson v preteklosti oblečena v več modnih spodrsljajev kot trendov. Tudi na tednu mode v New Yorku, kjer je bila gostja v osmi sezoni oddaje Project Runway, ji ni uspelo zablesteti. 

Pozornost je vzbudila le zaradi bleščeče mini oblekice z izrezi na rokavih. Njene obline, na katere je neverjetno ponosna, so se pod ohlapnim blagom izgubile, Jess pa je bila videti bolj dolgočasna kot izstopajoča.

Tokrat ni bilo prvič, da je Jessica fotografe pritegnila zaradi svoje oprave. Večkrat je namreč nosila obleke, v katerih je bila videti veliko bolj obilna kot v resnici. Preverite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.