Jessica kuha za 84 ljudi

Foto: Žurnal24 Igralka organizira veliko pojedino za božič. (Foto: Reuters)
Hollywoodska zvezdnica Jessica Alba bo imela za božič ogromno dela. Kuhala bo namreč za 84 članov svoje družine.
Oglej si celoten članek

29-letna igralka Jessica Alba bo za božič na svoj dom v Los Angelesu povabila skoraj vse člane svoje ogromne družine. Med njimi je več kot trideset bratrancev in sestričen. Zvezdnica pa bo, za razliko od drugih zveznikov, ki raje naročijo hrano, kuhala kar sama.

"Gre za večerjo, na kateri bo 84 ljudi. Kuhala bom tri dneve,"
je povedala. "Najela sem mize in stole, imam že veliko jelko, peli pa bomo božične pesmi," še pravi.
 
Letošnji božič je že tretji po vrsti, ki ga igralka s svojim možem Cashem Warrenom gosti na svojem domu. A tokrat sta svoj dom obnovila. "Pravkar so obnovili kuhinjo, tako je bolj funkcionalna. Imam dve pečici, zunaj pa sta žar in pečica za pice, tako da mislim, da bo dovolj," je razložila in dodala, da ji bodo pri kuhi člani družine tudi pomagali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.