Jessica poslala hči na dieto

Foto: Žurnal24 Jessica Alba s svojo hčerko Honor.
Zvezdnica Jessica Alba, ki je v preteklosti priznala, da je šla že z 12 leti na dieto in je prebolela anoreksijo, se te dni spopada s prekomerno težo svoje 16-mesečne hčerke Honor Maire Warren.
Oglej si celoten članek

Gre za resnični problem ali namišljeno kaprico hollywoodskih staršev? Po navedbah Jessinega prijatelja se je lepa igralka odločila, da mora njena hči na dieto, saj naj bi imela predebele noge, kar naj bi pri mladi mamici sprožilo skrb. Tako naj bi z otrokovega jedilnika črtala vse, kar je redilnega, vključno s sladkimi dobrotami.

Honor Maire Warren se je sicer rodila lanskega junija. Jessica pravi, da je prekomerna teža v njeni družini dedna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.