Jessica poustvarila erotične prizore

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Zdi se, da bi Jessica Simpson z veseljem sprejela vlogo Anastasie v filmu 50 odtenkov sive, saj sta z možem poustvarila vroče prizore iz filma. In se s tem tudi javno pohvalila.
Oglej si celoten članek

Če ne gre pred kamerami, gre pa pred mobilnim telefonom. Jessica Simspon očitno hrepeni po medijski pozornosti. Z možem Ericom Johnsonom sta namreč poustvarila erotične prizore iz trenutno najbolj odmevnega filma Petdeset odtenkov sive. S fotografijami, ki sta jih posnela in javno objavila na Jessicinem Instagramu, sta dokazala, da sta drug za drugega še kako zagreta.

Morda pa bi si par, ki se je poročil julija lani in tako svoje prvo zakonsko valentinovo preživel v duhu erotičnih odtenkov sive, želel v vlogi Anastasie in gospoda Greya zaigrati tudi na filmskem platnu.

 

V-Day #FIFTYSHADESOFJOHNSON

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Feb 15, 2015 at 12:57am PST

 

#FIFTYSHADESOFJOHNSON

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Feb 15, 2015 at 1:02am PST

 

I'm so in love with you #FIFTYSHADESOFJOHNSON

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Feb 15, 2015 at 1:05am PST

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.