Jessica Simpson potrdila nosečnost

Foto: Twitter Jessica Simpson Foto: Flynet Jessica Simpson Foto: Flynet Jessica Simpson Foto: Flynet Jessica Simpson Foto: Flynet Jessica Simpson
Zvezdnica je končno potrdila veselo novico, o kateri se je ugibalo že kar nekaj tednov – noseča je.
Oglej si celoten članek

"Res je. Postala bom mamica," je zapisala 31-letna Jessica Simpson včeraj na Twitterju. Ob zapisu je objavila svojo sliko za noč čarovnic, na kateri je prikazana v podobi mamice z okroglim nosečniškim trebuščkom. O njeni nosečnosti se je sicer pisalo že kar nekaj tednov, ugibanja pa so še dodatno krepile fotografije njenega že nekoliko zaobljenega trebuščka.

To bo za Jessico in njenega zaročenca Erica Johnsona prvi otrok. Parček je skupaj od maja lani, po le šestih mesecih pa je Eric pevko in modno oblikovalko zaprosil za roko. Zaroko sta objavila novembra lansko leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.