Jessica Simpson spregovorila o zlorabi v otroštvu

Foto: Profimedia
Staršem ni povedala kar 6 let ...
Oglej si celoten članek

Nekdanja pop zvezdnica in igralka Jessica Simpson je v svoji prihajajoči biografiji, ki jo je naslovila Odprta knjiga, razkrila, da je bila kot otrok spolno zlorabljena, odkrito pa je spregovorila tudi o tem, kako je premagala odvisnost od drog in alkohola. Simsonova je v knjigi povedala, da je zlorabo doživela kot šestletna punčka, medtem ko je bila v hiši družinskega prijatelja in si posteljo delila z njihovo hčerko. 

"Začelo se je z žgečkanjem po hrbtu, nato pa je prišlo do dejanj, ki so bila zelo neprijetna. Hotela sem povedati staršem, a kljub temu da se bila žrtev, sem se počutila, kot da sem naredila nekaj narobe," je zapisala v knjigi in razkrila, da je staršem za zlorabo povedala šele pri dvanajstih, medtem ko so se vozili v avtu. "Povedala sem ti, da se nekaj dogaja," je takrat njena mama začela vpiti na njenega očeta. "Oče je le budno spremljal cesto in ni rekel ničesar. V hišo družinskih prijateljev nismo šli nikoli več in tudi o tem, kar sem jima povedala, nismo nikoli več spregovorili," je zapisala Jessica. 

Odprla pa se je tudi o travmah in stresu, ki ga je doživljala tekom kariere in kako jo je to privedlo do odvisnosti od drog in alkohola. "Ubijala sem se s pitjem in tabletami," je povedala Jessica, ki je s pomočjo terapije povsem trezna od leta 2017. Danes ima uspešen posel z oblekami in je mamica treh otrok.

Ste že naročeni na Joongloo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.