Jessicin bivši se bo poročil

Foto: Žurnal24 nick lachey, vanessa minnillo
Nekdanji mož Jessice Simpson Nick Lachey bo večno zvestobo obljubil svoji izbranki Vanessi.
Oglej si celoten članek

Čeprav naj bi se pred tremi leti Nick Lachey in njegovo dekle Vanessa Minnillo skrivaj poročila na Bahamih, sta zdaj dokazala, da se to le ni zgodilo. Njuna predstavnika sta namreč potrdila, da se je par zaročil šele letos, datum poroke pa za zdaj ostaja še skrivnost.

"Navdušena sva in neverjetno srečna, ker sva se zaročila, veseliva pa se tudi čudovite skupne prihodnosti,“ sta sporočila za javnost.

Nick in Vanessa sta se začela videvati pred štirimi leti, kmalu po njegovi ločitvi od Jessice Simpson. Pred nedavnim je Vanessa povedala, da je njuno razmerje uspešno predvsem zaradi odkrite medsebojne komunikacije. Dodala je še, da ne nameravata posneti resničnostnega šova, kot je bil MTV-jev Newlyweds: Nick and Jessica, v katerem sta nekdanja zakonca razkrivala svoje zasebno življenje po poroki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.