Jessie Cave dobila vlogo v Harryju Potterju

Foto: Žurnal24 Jessie Cave se bo v vlogi Lavender Brown pridružila Harryju, Hermioni in Ronu.
Vlogo Lavender Brown, dekle Rona Weaslyja v novem filmu o mladem čarovniku Harryju Potterju, je dobila 20-letna Jessie Cave.
Oglej si celoten članek
Okoli 7000 deklet je julija kandidiralo za vlogo Brownove, ki v 6. knjigi popularne serije večino časa preživi s poljubljanjem sošolca s čarovniške šole Bradavičarka Rona Weasleyja.

Jessico je podprl sam Rupert Grint, ki igra Rona: "Bil sem na avdiciji za Lavender. Jessie je zelo kul. Zabavno bo." Emma Watson, ki igra Ronovo prijateljico Hermiono Granger, je dodala: "Je zelo ljubka in je prava za vlogo Lavender."  Sicer je Jessie že izkušena igralka, sa je zaigrala ob Hellen Mirren v filmu Inkheart, naslednje leto pa bo zaigrala v BBC-jevi drami Summerhill.

Film, že šesti po vrsti, naj bi v kinematografe prišel novembra 2008.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.