Ji je pošiljal SMS-sporočila?

Foto: Žurnal24 Tonyjev telefon skriva odgovor na vroče vprašanje.
Francoski košarkar Tony Parker, ki je poročen z Evo Longorio, naj bi francoski manekenki Alexandri Paressant pošiljal SMS-sporočila.
Oglej si celoten članek

Francoska manekenka Alexandra Paressant je kot dokaz, da sta s Tonyjem Parkerjem imela afero, z javnostjo delila SMS-sporočila, ki naj bi ji jih pošiljal francoski košarkar. Alexandra, ki se je že zapletla v podobne afere, trdi, da štiri sporočila dokazujejo, da se je Parker sestal z njo. V sporočilih naj bi jo povabil v enega od pariških hotelov in ji zagotavljal, da se bosta srečala. Eno od sporočil naj bi se glasilo: "Prideš ali ne? Rad bi te videl."

Eva Longoria in Tony vse govorice zavračata. Eva je dejala, da je Tony popoln mož. Njun tiskovni predstavnik je poudaril, da Tony Alexandre sploh še ni srečal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.