Jim Carrey nosil dekletovo krsto

Foto: Profimedia jim carrey Foto: Profimedia jim carrey Foto: Profimedia jim carrey Foto: Profimedia jim carrey Foto: Profimedia jim carrey Foto: Profimedia jim carrey
Na pogreb Cathrione White prišlo 400 ljudi, med drugim tudi igralec Jim Carrey, s katerim se je štiri dni pred smrtjo razšla.
Oglej si celoten članek

Na Irskem so pokopali posmrtne ostanke Cathrione White, nekdanjega dekleta zvezdnika Jima Careyja. Kot je znano, si je 28-letnica štiri dni po koncu zveze z igralcem s prevelikim odmerkom tablet vzela življenje.

Na poslednjo pot jo je pospremilo 400 ljudi, med njimi je bil tudi Carrey, ki je nosil krsto. Položili so jo v isti grob kot njenega očeta, ki je umrl leta 2012.

PREBERITE ŠE:
Cathriono White v smrt pahnile materine besede?
To je v poslovilnem pismu zapisalo Carreyjevo dekle
Carrey sploh ni želel končati zveze

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.