Jimova bizarna oda ljubezni Emmi Stone

Foto: Flynet
Foto: Flynet
"Če bi bil mnogo mlajši, bi se poročil s tabo,“ je Jim Carrey sporočil Emmi Stone.
Oglej si celoten članek

Jim Carrey je zaljubljen in želi, da to vedo vsi. Tako je na svoji uradni spletni strani objavil posnetek, v katerem je Emmi Stone izpovedal svojo ljubezen. "Emma, mislim, da si lepa v vsakem pogledu. Ne le čedna, ampak tudi pametna in prijazna. In če bi bil mnogo mlajši, bi se poročil s tabo," ji sporoča komik. "Imela bi majhne, debelušne in pegaste otroke, smejali bi se ves dan, hodili kampirat ter si ob ognju govorili zgodbice o duhovih."

Igralec se dotakne tudi teme seksa, ki bi si ga želel imeti z 22-letnico: "In vsak dan do konca življenja bi se zahvaljevala bogu, da sem primerne starosti zate," zatrjuje, a hkrati dodaja: "Toda nisem. Star sem 49 let. Imam gube na obrazu, malce sivo brado in malo dlje lulam, kot sem včasih."

Emma je sicer trenutno v zvezi s svojim soigralcem iz filma Amazing Spider-Man Andrewom Garfieldom, vendar ji je Jim vseeno želel izraziti svoja čustva. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.