Jinny objavila, da jo je prevaral, a sta še vedno skupaj

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Kašna zmeda je nastala v ljubezenski vezi med Jinny Ribič in trenerjem ter pomočnikom naših smučarskih skakalcev Nejcem Frankom!
Oglej si celoten članek

Lepotička Jinny Ribič je umazano perilo prala kar na Facebooku, ko je objavila status, v katerem je pisalo, da se je njena najboljša prijateljica zaljubila v njenega fanta, trenerja smučarskih skokov Nejca Franka, in da so se dogajale stvari, ki se nikoli ne bi smele zgoditi.

Očitno pa je Jinny prehitro podlegla govoricam in reagirala, zaradi česar ji je sedaj iskreno žal. "Z Nejcem sva se pogovorila in verjamem mu, da me ni prevaral. Ker je zaradi obveznosti veliko od doma, sem prehitro reagirala na govorice in v jezi objavila ta status. Žal mi je, a Nejc mi je na srečo oprostil. Še vedno sva skupaj," nam je zaupala temnolasa lepotička. Golobčka naj bi se tudi skupaj preselila, a so se zaradi Nejčevih trenerskih obveznosti stvari malce upočasnile. Jinny je optimistična in verjame, da na vrsto pride tudi to.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:54 6. Julij 2016.

    Upam, da čim prej najde eno, ki je čustveno uravnotežena.

  • 10:46 6. Julij 2016.

    Logično, da ga ne bo pustila ... Tip je trener in pomočnik v A skakalni reprezentanci in kot tak dobiva …

  • 14:11 5. Julij 2016.

    Ta rahlo zavaljena dečva misli dejansko, da je res lepa. Kako je jokala, da njenega Filipa ne bo nikoli prebolela …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.