J.Lo ima sobo le za lasulje

Foto: Žurnal24 Danes sem izbrala dolge lase ...
Pevka Jennifer Lopez je razkrila, da ima v newyorškem stanovanju eno sobo namenjeno samo za shranjevanje lasulj.
Oglej si celoten članek

Jennifer vrata sobe skrbno zaklepa, je povedal vir, in redkim pusti pokukati v njeno obširno zbirko lasnih vložkov. Police so polne plastičnih glav, ki nosijo najdražje lasulje, kar jih obstaja.

Devetintridesetletnica pa je s spreminjanjem pričeske tako obsedena, da svojo kolekcijo neprestano dopolnjuje z novimi stili in barvami. Njena trenutna pričeska ima dolžino do ramen, je povedal vir. Lasulje ji omogočajo, da eksperimentira z različnimi slogi, ne da bi pri tem potrebovala daljše lase. Ima torej kratke, dolge in super dolge lasulje, vsako za svojo priložnost, je še znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.