Jo bo Ryan zapustil?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Se bo Ryan Gosling vrnil k Rachel McAdams?
Oglej si celoten članek

Rachel McAdams se je pred kratkim razšla z igralcem Martinom Sheenom. Lepotička je tolažbo našla pri svojem nekdanjem fantu Ryanu Goslingu, s katerim je bila dve let srečna.

Trenutna situacija pa prav nič ne osrečuje Ryanovega novega dekleta Eve Mendes, ki se boji, da bi se med nekdanjima golobčkoma spet vnela ljubezen. "Eva je Rachel poslala sporočilo, da je vesela, da ji je Ryan v pomoč. Sporočilo med vrsticami je bilo drugačno in zelo jasno: 'Umakni se!“ je ameriškim medijem povedal vir.

Evin strah morda res ni neutemeljen. Ryan je namreč večkrat poudaril, da bo Rachel za vse čase ostala njegova največja ljubezen.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.