Jo bo upodobil Robin?

Foto: Žurnal24 Le kako bo dejstvo, da bo Susan upodobil moški igralec, vplivalo na njeno duševn
Življenje Susan Boyle, ki je svet presenetila v šovu Britan's Got Talent, bo po vsej verjetnosti zaživelo tudi v knjigi in filmu. V slednjem naj bi jo zaigral Robin Williams.
Oglej si celoten članek

Drugouvrščena v letošnjem izboru šova Britan's Got Talent, Susan Boyle, je svet osupnila s pesmijo I Dreamed a Dream in s tem iz anonimne gospe postala najbolj iskan grdi raček. Vsi medijski pritiski so nanjo še kako vplivali, saj je proti koncu izbora pristala celo v bolnišnici. A se je pobrala in po tekmovanju, kjer ji je zmaga za las ušla, podpisala mastno pogodbo za snemanje albuma.

O njenem zanimivem vzponu med zvezde naj bi posneli film, v katerem bo v Susanine čevlje stopil Robin Williams. Robin je za Susan dejal, da je "neverjetna in posebna". Igralec, ki se je v ženskih krilih že izkazal v filmu Očka v krilu, pred prijatelji že izvaja skeče, v katerih oponaša Susan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.