Jo je zaročil, še preden se je ločil?

Foto: FameFlynet Mila Kunis Foto: FameFlynet Mila Kunis Foto: FameFlynet Mila Kunis Foto: FameFlynet Mila Kunis
Na Mili Kunis se nekaj sveti, je Ashton Kutcher morda že pokleknil?
Oglej si celoten članek

Ko so Milo Kunis ta teden paparaci ujeli med kupovanjem rož, niso mogli mimo tega, da se na njenem levem prstancu nekaj sveti. Zaročni prstan bi bil sicer zelo lepo darilo ob Milinem okroglem rojstnem dnevu, 14. avgusta je namreč dopolnila 30 let, a kaj ko je Ashton še vedno poročen z Demi Moore, čeprav je ločitvene papirje vložil že pred časom.

Mila in Ashton sta par od aprila 2012 in igralki je počasi že začelo presedati, da Kutcher uradno še ni ločen. Pred kratkim mu je tudi postavila ultimat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.