Joan Rivers je v komi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Joan Rivers je v umetni komi, njeno stanje pa je resno, poroča Variety.
Oglej si celoten članek

Televizijsko voditeljico Riversovo so v četrtek odpeljali v bolnišnico Mount Sinai, v petek pa je njena hčerka Melissa dejala, da bi bila njena mati ganjena nad vsemi pozornostmi in molitvami, ki prihajajo z vsega sveta. "Njeno stranje je resno, ampak dobiva najboljšo možno zdravljenje in nego. Prosimo vas, da jo imate še naprej v mislih in molite zanjo," je dejala Melissa. 

Riversovi je med rutinsko endoskopijo grla nehala dihati, prišlo je do srčnega zastoja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    00:22 31. Avgust 2014.

    Kdo rabi zdravnike, če so molitve ... uaaaa....... Seveda nikomur ne privoščim, ampak noro, kako je ta verska norost vpletena …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.