Jodie napadla najstnika

Foto: Žurnal24 Jodie je prepričana, da jo je nadlegoval paparac. (Foto: Reuters)
Igralka Jodie Foster naj bi na parkirišču nakupovalnega centra napadla najstnika, za katerega je prepričana, da je paparac.
Oglej si celoten članek

Oče 17-letnega fanta, ki je spregovoril za medije, trdi, da je do soočenja prišlo, ko je njegov sin Fosterjovo opazil na parkirišču nakupovalnega centra. Igralka je tja prišla s sinom, najstnik, ki je velik oboževalec Fosterjeve pa z dekletom.

Fant je igralko na skrivaj fotografiral, kar jo je hudo razjezilo. Kot piše v policijskem zapisniku je Fosterjeva pristopila k fantu, ga porinila v prsni koš in pričela zmerjati. Prepir je bil tako hud, da se je mlademu fantu opravičil kar Jodijin sin.

Igralkini predstavniki trdijo, da je bil fant profesionalni paparac. "Jodie je ves čas sledil, njegovo vedenje pa je bilo povsem neprimerno. Policijski zapisnik je popolna izmišljotina,“ so povedali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.