Joel se je v Baru zaljubil

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Izpadli Barovec Joel nam je v intervjuju povedal marsikaj, med drugim tudi, da se je v Baru zaljubil.
Oglej si celoten članek

Joel je v Baru veljal za glavnega Don Juana, ki je imel veliko oboževalk. Ko smo ga spomnili, da je v oddaji povedal, da se je "malo zaljubil“, je za Žurnal24 povedal: "Ne, to je bilo vse narobe predstavljeno. Jaz sem se zagledal v eno dekle, ampak poudarjam, da ta ni iz Bara. Spoznal sem jo tam, ampak to je bila obiskovalka.“ Poleg tega nam je v intervjuju, ki si ga boste lahko prebrali jutri, povedal, kaj se je z Ivono dogajalo v omari, v avtu in na WC-ju..

Kandidat se je v Baru zagledal v kar nekaj obiskoval in prav vsaki je dal kakšen kompliment, po katerem si ga bo lahko zapomnila. Tako je neki plavolaski pohvalil pričesko, spet drugi oči, tretjo pa je v šali prepričeval, da pozna celo Ljubljano: "Ti si iz Štepanjskega naselja? Ne! Sigurno bi te poznal!“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:25 3. Junij 2015.

    ja res, žoel, kaj piiii...... vidjo ne teb???

  • 22:14 2. Junij 2015.

    Jaka ljubav u pizdo materino.Tip je grajen ko hruška,iq bore malo<br /> in še male hinavske oči.

  • 22:14 2. Junij 2015.

    Jaka ljubav u pizdo materino.Tip je grajen ko hruška,iq bore malo<br /> in še male hinavske oči.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.