John Newman: Spet ima tumor na možganih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
26-letni pevec John Newman ("Love me again") je sporočil, da se je tumor v glavi vrnil.
Oglej si celoten članek

Pri Newmanu so zdravniki benigni tumor v glavi prvič odkrili leta 2012, ko mu je začel pešati vid. Tumor so kirurgi odstranili in pevčevo stanje v zadnjih štirih letih budno spremljali. Na enem od zadnjih pregledov pa so na možganih 26-letnika odkrili nov tumor, tokrat z rakavimi celicami. Pevca bodo prihodnje leto operirali, nato pa ga čaka še radiacija.

"Vseskozi je obstajala možnost, da se vrne. Smola, a s to situacijo se bom spopadel, ko bo za to  prišel čas, enkrat prihodnje leto,“ je povedal zvezdnik in oboževalce potolažil, da zanj skrbijo zelo dobri zdravniki in da tumor ne ogroža njegovega življenja. "Moja prognoza je dobra. Veliko ljudi prestaja mnogo hujše stvari kot jaz,“ je še dodal mladenič, ki želi s svojo zgodbo spodbuditi ljudi, da se čim prej odpravijo na zdravljenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.