John Wick se bo vrnil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Lionsgate napovedal nadaljevanje akcijskega filma John Wick, ki se mu lahko Keanu Reeves zahvali za svoj veliki povratek na velika platna.
Oglej si celoten članek

"Vedeli smo, da imamo o tej zgodbi še veliko za povedati, saj so oboževalci in kritiki film izjemno dobro sprejeli,” so sporočili z Lionsgata in dodali, da sta se režiserja prvega dela Chad Stahelski in David Leitch že lotila scenarija, pri tem pa jima pomagata še scenarist Derek Kolstad in glavni igralec filma, 50-letni Keanu Reeves, ki je v nedavnem intervjuju scenaristom že namignil, kaj bi lahko bila nova zgodba.

John Wick je poklicni morilec, ki se je poslu odpovedal zaradi ljubezni. Žena mu po svoji smrti podari psa, ki pa ga skupina nepridipravov ubije, kar Wicka tako ujezi, da se odloči za maščevanje.

Eden od junakov filma med opisovanjem Wickovih sposobnosti mimogrede omeni, da je moral Wick, da bi se lahko upokojil, izpeljati zelo težko nalogo in ravno ta podatek, tako Reeves, bi lahko bil podlaga za nadaljevanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.