Johnny Depp je v ločitveno vojno zvlekel Caro Delevigne

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ločitvene vojne med Amber Heard in Johnnyjem Deppom še ni konec.
Oglej si celoten članek

Hollywoodski zvezdnik Johnny Depp svojo bivšo ženo Amber Heard toži zaradi obrekovanja. Obtožila ga je nasilja in mu s tem povzročila ogromno škodo, trdi zvezdnik, ki je njene obtožbe vseskozi zavračal. Od nje sedaj zahteva 50 milijonov dolarjev.

Od marca lani poskuša igralec dokazati, da je on žrtev in da Amber laže. V to vojno je sedaj zvlekel britansko manekenko Caro Delevigne.

Po poročanju Daily Maila naj bi Josh Drew, nekdanji mož Amberine prijateljice  Raquel „Rocky“ Pennington, pod prisego povedal, da je imel šef podjetja Tesla, Elon Musk, v Deppovem stanovanju v Los Angelesu, spolne odnose z Amber in Caro Delevigne. "Vam je Rocky povedala, da je imela Amber Heard, ko je bila poročena z Deppom, afero s Caro Delevigne?“ je Drewa vprašal odvetnik Benjamin Chew. "Da“ je odgovoril. Drew je tudi potrdil, da je trojica skupaj preživela noč, kdaj točno se je to zgodilo, pa ni znal povedati.

Maja 2016 se je razvedelo, da se Amber in Johnny ločujeta, slabo leto pozneje je postalo uradno, da se je lepotica zagrela za Muska in da sta par. Depp želi sedaj dokazati, da ga je Amber prevarala in da se je ta zveza začela, ko sta bila še poročena.

Vir pravi, da bo Cara morda morala pričati. "V tem primeru je vse mogoče,“ je še pripomnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.