Johnny Depp končno potrdil govorice

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Igralec Johnny Depp je v intervjuju le potrdil, da se je zaročil.
Oglej si celoten članek

Vse oboževalke Johnnyja Deppa se morajo sprijazniti z dejstvom, da bo 50-letni igralec stopil v zakonski jarem. Če ga v poroko ni mogla prepričati nekdanja Vanessa Paradis, je to uspelo 27-letni Amber Heard. Da sta zaročena, se je začelo namigovati že pred tedni, ko so Amber opazili z velikim diamantom na levem prstancu, a zvezdnika sta se izmikala vprašanju o poroki.

Zdaj pa je Johnny potrdil novico in tudi ponosno pokazal svoj zaročni prstan, ki sicer spominja na ženskega. "Dejstvo, da nosim ženski prstan, me najbrž izdaja. Ni ravno neopazen," je povedal in svojo zaročenko opisal kot "lepotico, ki je izjemno ljubezniva in zelo primerna zame".

Depp in Heard sta se zaljubila pred tremi leti, ko sta skupaj zaigrala v filmu Zapiti dnevnik. Kasneje tistega leta se je Johnny razšel z Vanesso, s katero sta bila skupaj dolgih 14 let in imata dva otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.