Johnny English se vrača še bolj nor

Foto: Karantanija cinemas Johnny English 2 Foto: Karantanija cinemas Johnny English 2 Foto: Karantanija cinemas Johnny English 2 Foto: Karantanija cinemas Johnny English 2 Foto: Karantanija cinemas Johnny English 2 Foto: Karantanija cinemas Johnny English 2 Foto: Karantanija cinemas Johnny English 2 Foto: Karantanija cinemas Johnny English 2 Foto: Karantanija cinemas Johnny English 2
Prihodnji teden v slovenske kinematografe prihaja komedija Johnny English 2, v kateri nas bo spet nasmejal Rowan Atkinson. Za ogrevanje vam ponujamo kratek predogled.
Oglej si celoten članek

Najbolj nerodni tajni agent na svetu Johnny English se je po polomiji v Mozambiku pred osmimi leti umaknil v tibetanski samostan. Toda ko ga MI7 pokliče nazaj na nalogo, ki jo lahko vodi samo on, se takoj vrže nazaj v akcijo. Ob prihodu v London pa odkrije, da se je med njegovo odsotnostjo marsikaj spremenilo.

V novi nalogi mora preprečiti načrte morilcem, ki želijo umoriti kitajskega premierja. Oborožen z najnovejšimi vohunskimi izumi se English poda v vrtoglavi pregon in divje pretepe, toda kot vedno mu komične katastrofe sledijo na vsakem koraku. Na srečo proti agentu z licenco za povzročanje zabavnega kaosa noben terorist nima možnosti ostati nepoškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.