Jolanda Batagelj rodila dvojčici

Foto: Propiar
Foto: Propiar
Nekdanja atletinja Jolanda Batagelj je povila dvojčici.
Oglej si celoten članek

Naša atletinja Jolanda Batagelj, prej Čeplak, je včeraj zvečer v ljubljanski porodnišnici povila dvojčici. "Dvojčici sta se prehitro rodili, je pa z njima vse v redu. Sta v inkubatorju, zaenkrat je vse v redu," je povedala atletinja, ki je rodila po naravni poti.

Z možem Andrejem sta ju poimenovala Evelina in Zala, vendar do poroda imen nista imela izbranih. "Nekaj imen sva imela v mislih, potem sva se na koncu odločila za ti dve," je še povedala in zaupala, da spola za obe nista vedela vnaprej. "Za eno sva vedela, za drugo pa ne popolnoma," je še zaupala novopečena mamica, ki še ne ve, kdaj se bo s hčerkama vrnila domov.

Čestitke mladi družini iz našega uredništva!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:32 13. November 2013.

    Čestitke in vse dobro!<br /><br />BTW, še prej kot je bila Čeplak je bila Steblovnik...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.