Jon je snemal porniče

Foto: Žurnal24 Jon Hamm
Preden se je njegova igralska kariera razcvetela, je Jon Hamm snemal filme za odrasle.
Oglej si celoten članek

Ko je imel danes 39-letni igralec 26 let, je zapustil rodni kraj St. Louis in prišel v Hollywood. Takrat pa si ni niti predstavljal, kaj vse ga čaka. Po treh letih neuspešnih avdicij, različnih službah in težavah s plačevanjem najemnine se je moral sprijazniti s snemanjem porničev. A kot je ponosno povedal, je snemal za kamero, ne pred njo.

Iz sveta pornografije, kjer je bilo le vprašanje časa, da bi ga zvlekli tudi pred kamero, ga je rešila tedanja znanka in sedanje dekle Jennifer Westfeldt. Ponudila mu je vlogo s svoji drami Kissing Jessica Stein.

"Rešila me je. Sposodil sem si denar za karto za New York, kjer sem šest tednov živel s samo tristo dolarji,"
je povedal igralec, danes znan predvsem po vlogah v serijah Mad Men in 30 Rock.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.