Joop pokritiziral vojvodinjo Kate

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nemški modni oblikovalec Wolfgang Joop je pokritiziral vojvodinjo Kate.
Oglej si celoten članek

Joop nad modnim stilom lepe Kate namreč ni prav nič navdušen. Modni guru je Kate označil za "antiseptično nasprotje princese Diane“. Kaj je hotel s tem povedati? Po njegovem mnenju Kate, ki je ne more označiti za stilsko ikono, primanjkuje "zabavljaškega glamurja“. Po njegovem mnenju bi se morala vojvodinja s svojim stilom povzdigniti nad ostale člane kraljeve družine, a se ne.

Joop prav tako ne verjame, da Kate kupuje poceni oblačila. Prepričan je, da te obleke, preden jih obleče, v roke vzamejo modni oblikovalci dvora, ki jih izboljšajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.