Jordan dahnil usodni da

Foto: Fame Pictures Michael Jordan in Yvette Prieto Foto: FameFlynet Poroka Michaela Jordana Foto: FameFlynet Poroka Michaela Jordana Foto: FameFlynet Poroka Michaela Jordana Foto: FameFlynet Poroka Michaela Jordana Foto: FameFlynet Poroka Michaela Jordana Foto: FameFlynet Poroka Michaela Jordana
Michael Jordan se je včeraj na Floridi poročil z dolgoletnim dekletom Yvette Prieto.
Oglej si celoten članek

Michael Jordan (50) je včeraj stopil pred oltar. Srečna izbranka je petnajst let mlajša manekenka Yvette Prieto, s katero sta se leta 2008 spoznala v enem izmed nočnih klubov. Zaljubljenca sta se poročila v Palm Beachu na Floridi v cerkvi, kjer sta se leta 2005 vzela Donald in Melania Trump. Poroke so se udeležile tudi legende NBA, kot sta Scottie Pippen in Patrick Ewing.

Razkošne poroke se je udeležilo 500 gostov, zabave po obredu pa še dodatnih 1.500. Za Michaela je to drugi zakon, leta 2006 se je namreč končal njegov 17-letni zakon z Juanito Vanoy, s katero ima tri otroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.