Josh Duhamel čestital Slovencem

Foto: Facebook Josh Duhamel Foto: Facebook Josh Duhamel
Igralec Josh Duhamel se je spomnil Slovencev in nam čestital ob dnevu državnosti.
Oglej si celoten članek

Na svoj profil na Facebooku je igralec zapisal naslednje: "Srečen dan državnosti vsem mojim prijateljem v Sloveniji! (Hopefully that says: "Happy Statehood Day to all my friends in Slovenia!" If it doesn't, I blame Google Translate."

V oklepaju je v angleščini zapisal, da upa, da to pomeni srečen dan državnosti vsem mojim prijateljem v Sloveniji, če ne, pa je za to kriv Google Translate. A očitno je Google tokrat dobro opravil svoje delo, saj je njegovo voščilo prevedel pravilno.

Josh je poleg voščila objavil fotografijo slovenske zastave. Očitno je navdušil svoje oboževalce, saj jih je všečkalo več kot 1.500.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.