Josh razkril spol otroka

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Bodoči očka Josh Duhamel je na zanimiv način razkril, kakšnega spola bo njegov otrok.
Oglej si celoten članek

Igralec Josh Duhamel in pevka Fergie bosta konec avgusta prvič postala starša. Med zadnjim intervjujem pa je Josh razkril, kaj nosi njegova žena pod srcem. Ko mu je voditeljica pred nos pomolila rožnat in moder bodi in ga prosila, naj izbere tistega, ki bo za njegovega otroka, se je igralec najprej malo obotavljal, nato pa le izbral modrega.

Njegovo razkritje prihaja le nekaj dni po tem, ko je njegova žena tudi uradno spremenila svoje ime v Fergie Duhamel, svojo odločitev pa podkrepila s tem, da bodo imeli vsi isti priimek. "To, da smo skupaj, je za nas zelo pomembno," pa je povedal igralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.