Jude in Sienna spet zaročena?

Foto: Žurnal24 Jude in Sienna sta se razšla po 15 mesecih. (Foto: EPA)
Jude Law in Sienna Miller naj bi bila že drugič zaročena. Igralka si je namreč spet nadela zaročni prstan, ki ji ga je Jude podaril leta 2005, a ga je po njegovi aferi z varuško kmalu snela.
Oglej si celoten članek

Sienna in Jude sta decembra lani obnovila zvezo, ki sta jo leta 2005 prekinila zaradi Judove afere z varuško Daisy Wright. Vse od takrat naj bila zvezdnika noro zaljubljena, zdaj pa sta se, kot kaže, odločila za ponovno zaroko.

 

Gre v drugo rado?

A kljub sreči, ki jo čutita zadnje mesece, želita igralca svoje razmerje držati čim dlje od oči javnosti, čeprav jima to ne uspeva najbolje, saj prstan na Siennini roki pove vse. "Javnosti ne želita izdati ničesar, zato Sienna nosi prstan na drugi roki. Razmerje hočeta čim bolj skriti pred javnostjo, saj želita, da jima tokrat uspe," je izdal njun bližnji prijatelj.

 

Novico o poroki pa potrjuje tudi dejstvo, da se je 37-letni igralec pred srečnim dogodkom sestal z družino svoje zaročenke. "Jude je želel z njimi razčistiti o stvareh iz preteklosti. Ve, da je zelo prizadel Sienno, zato se jim je hotel opravičiti," je še razkril neimenovani vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.